Opslagstavlen

• ikon
    Husk, at man altid kan tjekke udlånsstatus på PLC via dette link: https://cicero-web.dk/
    RIKKE LÜBÆCH CHRISTENSEN den 13-08-2018
    Julekoncert på Gug Skole

Se vedhæftede invitation - Brass'n Harmony indbyder til julekoncert/-stemning d. 8. december.

VH

Lars Tybjerg Mølgaard
    LARS TYBJERG MØLGAARD den 05-11-2018
    November i Gugeluggen
    RIKKE LÜBÆCH CHRISTENSEN den 01-11-2018
    Kære forældre

Jeg har siden d. 1. august 2013 haft fornøjelsen af at være skoleleder på Gug Skole. Det har været en periode med store omvæltninger og forandringer for folkeskolen generelt, herunder også Gug Skole. Det har været en fornøjelse at være en del af, og jeg oplever en stærk og sund folkeskole og en Gug Skole, som fortsat leverer høj kvalitet på læring og trivsel. Æren for dette skyldes ikke mindst de mange dygtige og engagerede medarbejdere, der har deres daglige gang på skolen.
    På trods af min begejstring for Gug Skole og folkeskolen generelt, ikke mindst i Aalborg, så har jeg valgt at søge nye udfordringer. Jeg har fået mulighed for at prøve kræfter med ungdomsuddannelserne, hvorfor jeg pr. 1. december 2018 starter som uddannelseschef på Aalborg Handelsskole for EUD og EUX.
    Jeg vil komme til at savne mine mange dygtige kollegaer på Gug Skole, men ikke mindst vil jeg savne jeres dejlige børn - jeg håber at se mange af dem senere i uddannelsesforløbet på min kommende arbejdsplads.

Skolebestyrelsen og skoleforvaltningen er allerede i gang med ansættelsesprocessen af en ny skoleleder. Hvordan tidsplanen herfor bliver kendes ikke præcist endnu, men Gug Skole er en på mange måder attraktiv skole, så der skal nok være mange kvalificerede ansøgere til stillingen.

Når alt det er sagt, så er jeg fortsat skoleleder på skolen frem til 30/11 -18 og vil fortsat arbejde hårdt for eleverne på Gug Skole.

Lars Tybjerg Mølgaard
    LARS TYBJERG MØLGAARD den 25-10-2018