Billedet på sidehoved
Billedet på sidehoved

Opslagstavlen

 • ikon
  Husk, at man altid kan tjekke udlånsstatus på PLC via dette link: https://cicero-web.dk/ 
  RIKKE LÜBÆCH CHRISTENSEN den 13-08-2018
 • ikon
  Julekoncert på Gug Skole

  Se vedhæftede invitation - Brass'n Harmony indbyder til julekoncert/-stemning d. 8. december.

  VH

  Lars Tybjerg Mølgaard
  LARS TYBJERG MØLGAARD den 05-11-2018
 • ikon
  November i Gugeluggen 
  RIKKE LÜBÆCH CHRISTENSEN den 01-11-2018
 • ikon
  Kære forældre

  Jeg har siden d. 1. august 2013 haft fornøjelsen af at være skoleleder på Gug Skole. Det har været en periode med store omvæltninger og forandringer for folkeskolen generelt, herunder også Gug Skole. Det har været en fornøjelse at være en del af, og jeg oplever en stærk og sund folkeskole og en Gug Skole, som fortsat leverer høj kvalitet på læring og trivsel. Æren for dette skyldes ikke mindst de mange dygtige og engagerede medarbejdere, der har deres daglige gang på skolen.
  På trods af min begejstring for Gug Skole og folkeskolen generelt, ikke mindst i Aalborg, så har jeg valgt at søge nye udfordringer. Jeg har fået mulighed for at prøve kræfter med ungdomsuddannelserne, hvorfor jeg pr. 1. december 2018 starter som uddannelseschef på Aalborg Handelsskole for EUD og EUX.
  Jeg vil komme til at savne mine mange dygtige kollegaer på Gug Skole, men ikke mindst vil jeg savne jeres dejlige børn - jeg håber at se mange af dem senere i uddannelsesforløbet på min kommende arbejdsplads.

  Skolebestyrelsen og skoleforvaltningen er allerede i gang med ansættelsesprocessen af en ny skoleleder. Hvordan tidsplanen herfor bliver kendes ikke præcist endnu, men Gug Skole er en på mange måder attraktiv skole, så der skal nok være mange kvalificerede ansøgere til stillingen.

  Når alt det er sagt, så er jeg fortsat skoleleder på skolen frem til 30/11 -18 og vil fortsat arbejde hårdt for eleverne på Gug Skole.

  Venlig hilsen

  Lars Tybjerg Mølgaard
  Skoleleder
  LARS TYBJERG MØLGAARD den 25-10-2018