Opslagstavlen

• ikon
    Husk at du altid kan tjekke din udlånsstatus på PLC via dette link: https://cicero-web.dk/ smiley
    RIKKE LÜBÆCH CHRISTENSEN den 10-04-2018
    Kære alle

Hermed vores Nyhedsbrev forår - lidt om næste skoleår, skolefest og udearealer. Håber I finder tiden til at læse det.

Lars Tybjerg Mølgaard
    skoleleder
    LARS TYBJERG MØLGAARD den 13-04-2018
    Skolebestyrelsesvalg

Går du i overvejelser om at stille op til skolebestyrelsesvalget? Så kom til møde på skolen torsdag d. 12. april kl. 19.00 - her vil der blive fortalt om hvilke opgaver skolebestyrelsen varetager og der vil være mulighed til at spørge yderligere ind til opgaven. Den nuværende skolebestyrelse og ledelsen vil være til stede - og svare efter bedste evne ;)
    Du kan roligt møde op - deri er der ingen forpligtelse. Hvis du herefter vælger at stille op, skal du senest d. 13. maj meddele skolens kontor dette.
    Når vi ved hvem der stiller op afholder vi et møde, hvor vi afklarer om der skal være kampvalg eller fredsvalg (= kandidaterne aftaler internt hvem der er suppleanter mm.). Først i tilfælde af kampvalg vil du skulle fortælle mere bredt, om hvad du vil arbejde for i en bestyrelse, altså udarbejde valgmateriale.

LARS TYBJERG MØLGAARD den 03-04-2018
  • ikon
    April måned i Gugeluggen:

RIKKE LÜBÆCH CHRISTENSEN den 02-04-2018
    Kære forældre.

Så er det tiden for, at der skal vælges ny skolebestyrelse. Skolebestyrelsens arbejde er utrolig vigtigt for skolen, og bestyrelsen har stor indflydelse på en række af skolens kerneområder.
    Skulle du være interesseret i at deltage i den nye skolebestyrelse, er du meget velkommen til at kontakte skolens ledelse for at høre nærmere om opgavens indhold og omfang - du kan ligeledes tage kontakt til en af de forældrevalgte medlemmer i skolebestyrelsen for at høre nærmere. Du kan finde kontaktoplysninger både på forældreintra og på skolens hjemmeside.
    Torsdag d. 12. april kl. 19.00 er der valgmøde på skolen, hvor du kan høre mere om det at være i skolebestyrelsen. Du skal meddele, at du stiller op senest d. 13. maj 2018 til skolens ledelse eller administrationen.
    Skulle du være i tvivl om valgbarhed eller andet teknisk, så kontakt skolens kontor, der enten kan svare straks eller finde svaret for dig. Se iøvrigt vedhæftede, hvor der er svar på mange af de spørgsmål, der måtte være.

Lars Tybjerg Mølgaard
    LARS TYBJERG MØLGAARD den 16-03-2018
    Kære forældre smiley
    Læs mere om vores fine tilbud om brug af eReolen Go! lige her:
    RIKKE LÜBÆCH CHRISTENSEN den 13-02-2018