Gug skoles værdiord: Faglighed - Tryghed - Samarbejde - Respekt.

DUS

Sundhedsuge - Uge 41

RIKKE LÜBÆCH CHRISTENSEN den 13-08-2018
    Husk, at man altid kan tjekke udlånsstatus på PLC via dette link: https://cicero-web.dk/
    LARS TYBJERG MØLGAARD den 11-10-2018
    Kære forældre

Skolen er blevet kontaktet Nordjyllandspoliti - færdselsafdelingen. Politiet har modtaget flere henvendelser om farlige situationer på Sdr. Tranders Vej, hvor biler parkerer modsat færdselsretningen og laver farlige og ulovlige u-vendinger, særligt omkring busholdepladsen og de 2-3 korttids p-pladser. Jeg kunne fortælle, at vi som skole kunne genkende problemet og gentagne har skrevet ud på intra og desuden haft det oppe på alle forældremøder i sidste skoleår.
    Politiet bad mig skrive ud igen og desuden informere om at der vil komme politikontroller ved skolen på den anden side af efterårsferien.
    Jeg vil endnu engang opfordre til at benytte p-plads ved hallen, hvor der er god plads til at aflevere børnene på sikker vis.

Lars Tybjerg Mølgaard

RIKKE LÜBÆCH CHRISTENSEN den 01-10-2018
    Oktober måned i Gugeluggen: