• Gug Skole
  • Solhøjsvej 2, 9210 Aalborg SØ
  • gug-skole@aalborg.dk

Gug skoles værdiord: Faglighed - Tryghed - Samarbejde - Respekt.

DUS

LARS TYBJERG MØLGAARD den 22-08-2014
    Kære forældre

Vedhæftet er vores seneste Nyhedsbrev, hvor du blandt andet kan læse om Motion & bevægelse, lekttiecafe og valgfag. Håber I tager jer tid til at læse det.

med venlig hilsen

Lars Tybjerg Mølgaard
    LARS TYBJERG MØLGAARD den 08-08-2014
    Kære forældre

Vi er travlt optaget på skolen med at gøre alt klar til at modtage alle børnene på mandag. Det kan godt være lidt kaotisk med renovering, nyt tag, medarbejderarbejdspladser og generelt er mange ting ikke som de "plejer" - heldigvis for det - det er i hvert fald spændende, at være en del af.

Vi meldte ud før sommerferien, over Intra og på vores informationsmøder, hvornår eleverne skulle møde hver dag og hvornår de får fri. Men hvor skal de enkelte fag så ligge? Det har været lidt af en udfordring at få det til at gå op og indfri alle vores tanker om hvordan dagsrytmen bedst bidrager til børnenes læring. Vi har måttet gå på kompromis enkelte steder, men i det store hele er det lykkedes. Èn af de store udfordringer har været, at vi ikke kan få IT-systemerne til at forstå den nye struktur, forskellige ringetider mm. Hvorfor vi har måttet lave skemaerne manuelt - for, at de bliver forståelige for alle. I vedhæftede dokumenter kan I se klassernes skemaer.

På mandag starter dagen, for 1.-9. årgang, kl. 8.05 og de første timer tilbringes sammen med de primære lærere og pædagoger. Ca. kl. 10 samles vi alle i gården - herefter er der almindeligt skema resten af dagen.

0. årgang møder kl 08.15 med mor og far i festsalen.
    1. årgang møder i klassen, hvor mor og far er velkomne til at blive en halv time og hilse på de nye voksne.
    2.-9. årgang møder i klasserne.

I forældre kan forvente, at vi i den nærmeste fremtid beder jer om en tilkendegivelse ifht. hvordan I forventer, at jeres barn deltager i lektiecaféen frem til efterårsferien. Lektiecafétilbuddet er frivilligt. For at vi kan lave den mest hensigtsmæssige bemanding er det en stor hjælp for os, hvis vi kan få en tilkendegivelse fra jer.

Vi glæder os meget til at byde velkommen til et nyt og fantastisk spændende skoleår :-)

med venlig hilsen

Ledelsen

LARS TYBJERG MØLGAARD den 26-05-2014
    Kære forældre

Der er blevet efterlyst en oversigt over mødetider gældende for næste skoleår. Vi har forsøgt at lave en oversigt - vi håber den er blevet forståelig :)

Da vi hele tiden håber at blive "klogere" - forbeholder vi os ret til ændringer.

Lars Tybjerg Mølgaard