Billedet på sidehoved
 • Gug Skole
 • Solhøjsvej 2, 9210 Aalborg SØ
 • 96352300
 • gug-skole@aalborg.dk
Billedet på sidehoved

Gug skoles værdiord: Faglighed - Tryghed - Samarbejde - Respekt.

DUS

Trivselsdagen

Trivselsdag

 • Pia Hagsholm Juhl den 21-10-2014
  Nu er kloak- og fjernvarmearbejdet på Landlystvej færdigt, og der skal nu udlægges det sidste lag asfalt (slidlag) på hele Landlystvej (på strækningen Gugvej - Apollonvej).
  Dette asfaltarbejde udføres i dagene onsdag - fredag d. 29. - 31. oktober. Asfaltarbejdet vil give nogle trafikale gener, da der udlægges slidlag på et spor af gangen. Landlystvej vil ikke blive spærret, men der kan forventes kø i myldretiden og problemer med fremkommeligheden.
  Forældre og ansatte opfordres derfor til ikke at benytte Landlystvej i bil i de dage, og i stedet for køre af alternative veje til og fra skolen.
   
  Efter slidlagsarbejdet etablerer Trafik & Veje, Aalborg Kommune, fartdæmpende foranstaltninger på Landlystvej. Arbejdet udføres i november. Dette kan tilsvarende give nogle trafikale gener, dog uden af Landlystvej vil blive spærret.

  Med venlig hilsen
  EnviDan A/S
  Henrik Laursen
  www.envidan.dk
   
 • ikon
  LARS TYBJERG MØLGAARD den 19-10-2014
  Kære alle

  Håber I alle har nydt efterårsferien, som der stod i nyhedsbrevet vi sendte ud før ferien, ændrer vi lidt på skemaet. I arbejdet med at få lagt de nye skemaer over i intra er der indsneget sig en fejl i ringetiderne, så I kunne få indtryk af væsentligt længere skoledage fremover - det er ikke tilfældet.

  Beklager den forvirring det har medført - vi få ændret det hurtigst muligt i Intra. I vedhæftede dokument kan I se ringetiderne fremadrettet.

  Med venlig hilsen

  Lars Tybjerg Mølgaard
  Skoleleder 
 • ikon
  LARS TYBJERG MØLGAARD den 10-10-2014
  Kære forældre

  Hermed Nyhedsbrev fra skolen. Vi ved godt at det er relativt langt denne gang, men håber I finder tid til at læse det, der er vigtig information - også om nye skemaer.

  Med venlig hilsen

  Lars Tybjerg Mølgaard
  Skoleleder

Besøgstæller

412094