• Gug Skole
  • Solhøjsvej 2, 9210 Aalborg SØ
  • gug-skole@aalborg.dk

Gug skoles værdiord: Faglighed - Tryghed - Samarbejde - Respekt.

DUS

Trivselsdagen

Trivselsdag

HENRIK BILGRAU den 11-09-2014
    Kære forældre.

Som I nok har bemærket, er der igen gravearbejde i forbindelse med dele af skolevejen. Denne gang drejer det sig om etablering af nye kloakledninger i den sti, der ligger mellem p-pladsen ved Aldi og Arbejdernes Landsbank og en stikvej til Lykkegårdsvej (ved Lykkegårdsvej 26-32).

Det betyder, at stien lukkes helt for færdsel i ca. 3 uger fra på mandag d. 8. september til ca. fredag d. 26. september. Det vil ikke være muligt at komme forbi gravearbejdet.

Man bør i stedet for benytte rundkørslen og Sønder Tranders Vej, alternativt Landlystvej.

Henrik Bilgrau

KARINA BØNSDORFF ROUTHE den 29-08-2014
    Legepatruljen

Husk! At der pt. er åbnet op for tilmelding til legepatruljen via forældreintra.
    Legepatruljen er fra i år for 6.7.8. og 9.klasse. Derfor vil disse årgange kun have adgang til tilmelding.

God weekend til alle

kh Karina Routhe