• Gug Skole
  • Solhøjsvej 2, 9210 Aalborg SØ
  • gug-skole@aalborg.dk

Gug skoles værdiord: Faglighed - Tryghed - Samarbejde - Respekt.

DUS

International uge 48

HENRIK BILGRAU den 22-02-2015

Kære forældre

Der mangler fortsat noget finansiering af den multibane, der allerede er etableret og heldigvis bliver brugt rigtig meget af børnene i Gug-området.

Nu er der iværksat indsamling af mælkelåg, der skal hjælpe med finansieringen. Alle mælkelåg kan afleveres i en stor beholder, der er placeret i festsalen på Gug skole. Nu håber vi, at I vil hjælpe med at samle mælkelåg derhjemme, hos naboer og familie. Lågene kan afleveres på skolen, så bliver de løbende sendt tilbage til Arla, der har iværksat kampagnen for at få genbrugt lågene til gavn for miljøet. Vi får også gavn af lågene ved at få 5 øre pr låg, der kan bruges til finansieringen af multibanen. 5 øre lyder ikke af meget, men med mange familier – og mange låg – kan det blive til rigtig mange penge. Efter endt finansiering af multibanen, finder vi et nyt initiativ at støtte i Gug skoles område.

Vi vil selvfølgelig lægge besked ud, når vi begynder at sende låg ind, så i kan få en fornemmelse af, hvor meget det bliver til, når vi fælles samler ind

Vi glæder os til at se det kæmpe bjerg af mælkelåg, som vi kan få samlet sammen på skolen.

Skolebestyrelsen Gug skole

HENRIK BILGRAU den 22-02-2015
    Kære forældre.

Efter aftale med skolebestyrelsen ved Gug Skole, har vi, Multibanens bestyrelse, besluttet at give salget af multibaneaktier en sidste saltvandsindsprøjtning.
    Vi sender derfor denne besked til alle hjem, for derigennem at gøre jer alle opmærksomme på, at vi stadig har en opgave i forhold til finansiering af multibanen og håber, at rigtig mange af jer vil tage positivt imod initiativet.
    I al sin enkelthed er formålet, at I aftager så mange aktier som muligt, så vi kan melde udsolgt til den sidste deadline vi sætter, nemlig fredag d. 27/3. Herefter vil vi udtrække vindernumrene, disse offentliggøres både på skolens hjemmeside og hos præmiesponsorerne. Aktieprisen er 100,- kr. pr. aktie og præmierne er en cykel fra Polar Cykler, et gavekort på 1000,- kr. til Gug Anlægsgartneri og et gavekort på 500,- kr. til REMA 1000, Gug.
    Der er to måder, hvorpå aktien/aktierne kan erhverves:

1. Ved henvendelse på skolens kontor, hvorfra der sælges aktier. Her kan både købes stykvis og der er pakket kuverter indeholdende 5 aktier.
    2. Ved overførsel af beløb til Multibanens konto, Reg.nr. 5374, kontonr. 0000240267. Hvis elevens navn og klasse skrives i tekstfeltet, sendes aktien/aktierne med barnet hjem, alternativt kan man naturligvis afhente Aktien/aktierne på skolens kontor.
    Lad os nu stå sammen om denne opgave, da vi anser multibanen for at være et aktiv for alle børn, unge og voksne i lokalområdet i forhåbentlig mange år.

I håb om velvillig modtagelse
    Gug Multibane v.

Henrik Bilgrau                          Erik Pedersen                                                     Henrik Schnoor
    Gug Skole                                Visse Idrætsforening                                          Gug Boldklub