• Gug Skole
  • Solhøjsvej 2, 9210 Aalborg SØ
  • gug-skole@aalborg.dk

Gug skoles værdiord: Faglighed - Tryghed - Samarbejde - Respekt.

DUS

Sundhedsuge - Uge 41

LARS TYBJERG MØLGAARD den 29-09-2016
    Kære forældre

Vi er rigtig kede af at fortælle jer, at der ligger et forslag til skoleudvalget i Aalborg Kommune om at lukke ungdomsklubben (tilbud for 6. klasser og opefter) på Gug Skole pr. august 2017. Nu skal vi jo ikke tage sorgerne på forskud, da vi jo håber på, at politikerne ikke vælger at vedtage forslaget, men vi ser det som et stort tab for de unge mennesker i Gug, og for os som skole, hvis ungdomsklubben nedlægges.

Vi oplever, at have en ekstremt velbesøgt ungdomsklub hvor kvaliteten er i højsædet og hvor der, ikke mindst, er et unikt samarbejde mellem undervisning og fritid, der er med til at give et godt skole- og ungdomsliv for de unge mennesker. Gennem det tætte samarbejde mellem skolen og ungdomsklubben, hvor det er det samme uddannede personale, der er ansat begge steder, får vi en mulighed for at skabe sammenhæng i arbejdet med de unge mennesker. Og ikke mindst gøre en særligt fokuseret indsats for de børn, der i længere eller kortere perioder har brug en ekstra hånd og tryghed. Vi vil gerne fortælle de gode historier til politikerne, så vi opfordrer til, at I som forældre, eventuelt på vegne af  jeres børn, kommer med jeres personlige fortælling om, hvordan I har oplevet og oplever klubben. I er meget velkomne til at sende dette til skoleleder Lars Tybjerg Mølgaard, som på skolebestyrelsens vegne vil hjælpe med at samle disse. I kan skrive på ltm-skole@aalborg.dk eller på forældreintra eller alternativt tage kontakt direkte til personalet i klubben.

Vi ved endnu ikke hvornår forslaget kommer på dagsordenen, da politikernes dagsorden er temmelig presset af blandt andet budgetforhandlingerne, hvilket lukningen af vores ungdomsklub tilsyneladende ikke er en del af. Vi vil blot informere jer om forslaget, før det eventuelt måtte komme frem i medierne eller andre steder.

Skolebestyrelsen

Gug Skole

Louise Kvist den 27-09-2016
    Vores telefoner er desværre ude af drift.
    Vi kan kontaktes pr. mail
    LARS TYBJERG MØLGAARD den 24-06-2016
    Kære alle forældre

Håber I finder tid til at læse vores nyhedsbrev - god sommer til jer alle.

Lars Tybjerg Mølgaard