• Gug Skole
  • Solhøjsvej 2, 9210 Aalborg SØ
  • gug-skole@aalborg.dk

Gug skoles værdiord: Faglighed - Tryghed - Samarbejde - Respekt.

DUS

Indskolingen

Mellemtrin

Udskoling

LARS TYBJERG MØLGAARD den 27-06-2014
    Kære forældre

I skrivende stund er det svært at se på vejret, at skolernes sommerferie er startet - det ændrer sig forhåbentligt meget snart
    Det seneste nyhedsbrev er vedhæftet denne besked og vi håber I tager jer tid til at læse det - der står blandt andet noget om folkeskolereform, skole-/hjemsamarbejdet fremover og renovering.
    Vi ser frem til at jeres børn kommer igen mandag d. 11. august kl. 8.05 og 1. skoledag er en ganske almindelig skoledag så skoledagen varer til hhv. kl. 13.35 (1.-3. kl.), kl. 14.05 (4.-6. kl.) og kl. 15.25 (7.-9. kl.).

0. klasse får en særskilt besked ud med informationer om 1. skoledag.

God sommer til jer alle og de som står jer nær.

Ledelsen
    KARINA BØNSDORFF ROUTHE den 23-06-2014
    Kære forældre og elever

På onsdag afholder vi i legepatruljen afslutningsfest for 70 glade legepatruljeelever. Tak for hurtig feed-back med hensyn til tilmelding. Kun 3 elever kommer ikke denne dag, eftersom de er draget på sommerferie. Jeg har pakket goodie-bags til dem også. Disse kan afhentes på kontoret efter sommerferien. Vi mødes i festsalen kl.9.00, hvor skolens ledelse kommer for at takke eleverne for deres store indsats i dette skoleår. Så skal vi spise kagemand og efterfølgende ud for at lege i den store skolegård. Vi afslutter med uddeling af goodie-Bags.
    Til de forældre som allerede har skrevet, at de gerne bager lidt kager. Tusinde tak👍😀, men jeg tænker, at vi har nok. Guldbageren har her idag, givet feed-back på min mail, og de sponsorerer 2 store kagemænd. Skolen betaler den sidste kage. Rema-1000 har sponsoreret noget af guffet i børnenes goodie-Bags. Så tak til dem😀.
    Jeg ønsker elever og forældre en rigtig dejlig sommerferie.

Kh Karina Bønsdorff Routhe
    LARS TYBJERG MØLGAARD den 26-05-2014
    Kære forældre

Der er blevet efterlyst en oversigt over mødetider gældende for næste skoleår. Vi har forsøgt at lave en oversigt - vi håber den er blevet forståelig :)

Da vi hele tiden håber at blive "klogere" - forbeholder vi os ret til ændringer.

Lars Tybjerg Mølgaard